Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Joop Marsman, teamleider
Telefoon: 0416 – 65 19 22

PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE

Bent u op zoek naar een no-nonsense aanpak voor uw personeels- en salarisadministratie? Met hun werkwijze en sterke betrokkenheid geven onze enthousiaste, zeer ervaren en deskundige salarisprofessionals u het gevoel dat zij een verlengstuk van uw onderneming zijn.

Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan ons kantoor levert u in veel gevallen geld op. Bent u bekend met de Werkkostenregeling, Wet Werk en Zekerheid, premiekortingen en afdrachtverminderingen? Naast een kwalitatief uitstekende en tijdige salarisverwerking halen onze medewerkers voor uw onderneming het maximale voordeel uit (subsidie)regelingen. Zij signaleren belangrijke ontwikkelingen en vertalen ingewikkelde cao-, sociale- en fiscale wetgeving naar de situatie van u als ondernemer en uw werknemers.

Onze salarisprofessionals zijn NIRPA gecertificeerd. NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals. Wij bieden u een constant en kwalitatief hoog dienstverleningsniveau.

Het salarisverwerkingsproces geschiedt digitaal, maar vanzelfsprekend worden de mogelijkheden op uw onderneming afgestemd.

Onze medewerkers zijn praktisch ingesteld en bieden u naast de salarisverwerking ondersteuning en expertise bij de personeelsadministratie, personeelsmanagement, arbeidsrecht, cao-, sociaal- en fiscaal terrein. U kunt zich volledig richten op uw kerntaken.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op ‘lees meer’ voor een overzicht van onze dienstverlening en neem geheel vrijblijvend contact op met onze relatie manager.