DIENSTVERLENING

De dienstverlening van ons kantoor is bij twee teams ondergebracht en is te verdelen in de categorieën accountancy en salarisadministratie. Daarnaast is er een secretariaat.

U hebt als ondernemer baat bij een adviseur die met u meedenkt. Iemand die u kunt vertrouwen en bij wie u zich goed voelt. Als klant staat u bij ons centraal. Met de kwaliteit van onze dienstverlening richten wij ons vooral op het midden- en kleinbedrijf. In deze markt onderscheiden wij ons met het verzorgen van een kwalitatief hoog niveau van de werkzaamheden in combinatie met een efficiënte werkwijze, een hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten en een frequente onderlinge communicatie.

Wij zijn graag uw klankbord en staan elke dag voor u klaar. Door eigen deskundigheid, ondersteund door externe specialisten, worden uw vragen op financieel gebied door ons snel en adequaat beantwoord. U mag van ons persoonlijke en praktische ondersteuning en direct toepasbare adviezen verwachten.

Bullens Accountants B.V. is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en geregistreerd bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA).

Paul 400x600

P.A.N.J. (Paul) Bullens AA

Directeur

Accountancy

Salarisadministratie