Junior Salarisadviseur
24 tot 40 uur per week

Sta je aan het begin van je carrièrepad en heb je zin in een adviserende baan waarin je de salarisadministratie verzorgt met behulp van moderne onlinesoftware, plezierig contact onderhoudt met je klanten, goed begeleid wordt en waar volop mogelijkheden zijn om door te groeien? We beloven je dat je uitgedaagd wordt en dat goede prestaties goed worden beloond. Jouw aanstaande collega’s zijn enthousiast over ons kantoor. Nu jij nog!

Beginnend assistent-accountant
24 tot 40 uur per week

Als beginnend assistent-accountant binnen onze samenstelpraktijk verzorg je voor onze relaties de benodigde ondersteuning op financieel gebied, waaronder het samenstellen van financiële informatie zoals tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, fiscale aangiften en begrotingen. Verder assisteer je in aanvang bij het boeken en controleren van administraties. Een actieve adviserende rol is hierbij kenmerkend.

Assistent-accountant
24 tot 40 uur per week

Als assistent-accountant binnen onze samenstelpraktijk bestaan je taken onder meer uit het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Daarnaast verzorg je aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en adviseer en begeleid je de MKB-relaties bij uiteenlopende vraagstukken.