Paul Bullens AA

Directeur

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Functie / functie omschrijving

Als directeur/eigenaar ben ik eindverantwoordelijk voor onze organisatie. Ik ben Accountant Administratieconsulent en als zodanig adviseur voor MKB ondernemingen. Ik word geraadpleegd voor een financiële blik op strategie, bedrijfsopvolging, financieringsbegeleiding en rendementsverbetering.

Ervaringen / opleiding / carrière / achtergrond

Aan de Hogeschool West-Brabant studeerde ik Bedrijfskundige Informatica (BI), Bedrijfseconomie (BE) en Accountancy (AC). Direct na het afronden van de opleiding BI heb ik 8 jaar op een middelgroot accountantskantoor in Breda gewerkt, van assistent tot teamleider. In 1998 ben ik bij “Administratiekantoor Bullens” gestart. Op 1 januari 2001 heb ik de zaak overgenomen van mijn vader. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar werkzaam in de accountancy.

Vrije tijd

Een groot deel van mijn vrije tijd zit in mijn werk. Als je werk je hobby is, is dat een aangename bijkomstigheid. Samen eten met het gezin vind ik belangrijk, ik kijk graag naar voetbal en films en beleef veel plezier aan wintersportvakanties.

Eigenschappen

Ik tracht altijd in de perceptie van klant en gesprekspartner te denken. Aan duidelijke structuur, regelmaat en afspraken nakomen hecht ik veel waarde. Dit doe ik graag in een prettige verstandhouding, zo mogelijk met een vleugje humor.

Uitdaging

Een belangrijke uitdaging voor mij is het mee helpen verwezenlijken van de doelen van onze klanten vanuit een prettige werkomgeving met mijn collega’s. Zowel de ontwikkeling van klanten als collega’s zijn voor mij inspirerend.