Irene Bullens-Van de Laak

Financiële Administratie

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Functie / functie omschrijving

Verantwoordelijk voor het boeken van de financiële administraties van onze klanten. Daarnaast heb ik als specialisme het begeleiden van klanten bij het boeken van hun online administratie.

Ervaringen / opleiding / carrière / achtergrond

Na het behalen van mijn HEAO-BI diploma, ben ik bij Moret Ernst & Young in Utrecht gaan werken. Hier ben ik 3 jaar werkzaam geweest. In januari 1999 ben ik begonnen met het boeken van financiële administraties bij de voorloper van het huidige Bullens Accountants. Inmiddels controleer ik voornamelijk het boeken van andere medewerkers. Daarnaast stel ik ook jaarrekeningen samen.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door. Daarnaast doe ik aan fitness en yoga. Ook geniet ik erg van onze skivakanties en andere korte uitstapjes.

Eigenschappen

Ik ben zeer betrokken bij de klanten voor wie wij de financiële administratie boeken. Verder ben ik accuraat en kom ik mijn afspraken na.

Uitdaging

Ik ga nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk. Geen dag is hier hetzelfde. De uitdaging bestaat voor mij dan ook uit het blijven ontwikkelen van mezelf, zodat ik onze klanten optimaal van dienst kan zijn.