BEGINNEND ASSISTENT-ACCOUNTANT (40 uur per week)

Heb jij je HBO-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie (bijna) afgerond en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bullens Accountants is een gemoedelijk en groeiend accountantskantoor dat zich kenmerkt door klantgerichtheid, kwaliteitsgevoel en efficiency. Onze dienstverlening verschuift steeds meer van procesmatige naar adviserende dienstverlening. Wij bieden je een professionele werkomgeving in een jong en enthousiast team van collega’s met dezelfde opleiding die je een goede begeleiding geven om snel door te kunnen groeien naar een adviesfunctie. Voor het volgen van de post-bachelor opleiding tot AA worden faciliteiten aangeboden.

 

Functieomschrijving
Als beginnend assistent-accountant binnen onze samenstelpraktijk verzorg je voor onze relaties de benodigde ondersteuning op financieel gebied waaronder:

  • samenstellen van financiële informatie zoals tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, fiscale aangiften en begrotingen;
  • assisteren bij het boeken en controleren van administraties. Een actieve adviserende rol is hierbij kenmerkend.

Verder investeer je in het optimaliseren van onze digitale dienstverlening en (bedrijfs)processen. Het is de bedoeling dat je op termijn zult uitgroeien tot een zelfstandige adviseur.

 

Profiel
Je hebt een (bijna) afgeronde HBO-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en affiniteit met digitale dienstverlening. Als ideale kandidaat ontwikkel je je graag verder, wil je meegroeien in de steeds vernieuwende dienstverlening en ben je bereid hierin te investeren. Verder ben je representatief, beschik je over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden en gedegen kennis van MS-office.

 

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met J.G. (Joop) Marsman. Stuur je schriftelijke sollicitatie naar: info@bullens.nl met de omschrijving “Sollicitatie beginnend assistent-accountant”.

Acquisitie op deze advertentie alsmede reacties van uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.