Bart Bullens RA

Junior manager accountancy

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Functie / functie omschrijving

Als accountant bij Bullens Accountants ben ik het directe aanspreekpunt voor onze klanten in de MKB-praktijk en ondersteun ik ze bij financiële en fiscale vraagstukken. Intern ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de jaarrekeningen en de daarbij gerelateerde stukken, het begeleiden en coachen van ons team en ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ervaringen / opleiding / carrière / achtergrond

Ik heb HBO Accountancy gestudeerd aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Hierna ben ik ruim 5,5 jaar werkzaam geweest in de controlepraktijk en heb ik daarnaast succesvol zowel mijn theoretische opleiding (Nyenrode Business Universiteit, Breukelen) als mijn praktijkopleiding tot Registeraccountant gevolgd.

Vanaf april 2019 ben ik gestart bij ons familiebedrijf, dat mijn grootvader heeft opgericht en momenteel door mijn vader wordt geleid.

N.B. zie hier mijn LinkedIn-profiel (CV)

Vrije tijd

Ik ben een echte Bourgondiër en houd van een een hapje en een drankje. Daarnaast ben ik een trotse vader en spendeer ik graag tijd met mijn gezin.

Eigenschappen

Ik ben geïnteresseerd in mensen en vind het leuk om ze te helpen. Het verder helpen van klanten en het bijdragen aan de ontwikkeling van mensen in ons team geeft mij veel energie. Tevens ben ik ambitieus en vind ik nieuwe technologie interessant. Nieuwe technieken in ons vakgebied grijp ik graag aan bij mijn constante ambitie om processen effectiever en/of efficiënter te laten verlopen.

Uitdaging

Mijn vader heeft mijn grootvader opgevolgd en heeft een succesvolle onderneming neergezet. We hebben een leuk en hecht team en een persoonlijke aanpak om onze klanten van dienst te zijn. Ik hoop deze persoonlijke aanpak samen met mijn broer, Jan, voort te zetten.