ASSISTENT-ACCOUNTANT (24 tot 40 uur per week)

Functieomschrijving
Als assistent-accountant binnen onze samenstelpraktijk bestaan je taken onder meer uit het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Daarnaast verzorg je aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en adviseer en begeleid je de MKB-relaties bij uiteenlopende vraagstukken.

Door de informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je grote mate van zelfstandigheid in werkzaamheden. Je bent betrokken en hebt affectie met het invoeren en verbeteren van accountancy specifieke automatiseringsprocessen. Je begeleidt en coacht beginnende assistenten en bent verantwoordelijk voor je eigen planning. Een actieve adviserende rol is hierbij kenmerkend.


Profiel

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Finance & Control en beschikt over minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring op de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Je bent gedreven, straalt enthousiasme uit en voelt je betrokken en verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Verder ben je loyaal naar collega’s en de organisatie en handel je altijd klant- en kwaliteitsgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent representatief.


Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende baan in een informele en professionele werkomgeving, met een jong en enthousiast team van collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie.


Geïnteresseerd?

Bij interesse in deze functie bij onze organisatie, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV. Je kunt deze mailen naar info@bullens.nl t.a.v. Bart Bullens. Schroom bij vragen niet om te bellen of een e-mail te zenden.

Acquisitie op deze advertentie alsmede reacties van uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.