Joey van Stigt

Accountancy

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Functie / functie omschrijving

Beginnend assistent accountant

Ervaringen / opleiding / carrière / achtergrond

Momenteel volg ik een voltijd studie HBO Finance & Control, aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Van 26 juni 2019 tot 26 augustus 2019 ben ik als vakantiekracht bij Bullens Accountants werkzaam geweest. Voor mijn opleiding heb ik aansluitend bij Bullens Accountants stagegelopen van 26 augustus 2019 tot en met 24 januari 2020. Na afloop van mijn stage heb ik het aanbod van Paul Bullens aanvaard om vanaf 29 januari 2020 parttime bij Bullens Accountants in dienst te treden. Mijn opgedane ervaringen bij Bullens Accountants zijn met name het boeken van financiële administraties, opstellen van jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriendin Sifra, familie en vrienden. Daarnaast hou ik van fitnessen en het monteren van video’s.

Eigenschappen

Sociaal/gezellig, flexibel & leergierig.

Uitdaging

Ik wil mezelf elke dag ontwikkelen. Daarnaast wil ik plezier hebben in de werkzaamheden en dit uitstralen.